Club

Stamnummer VZVB: 7904
Oprichtingsjaar vzw: 2010
Stichters: Davy Casaert, Gianni Claessens, Roald Willems

Palmares competitie:

2010-2011: 4e provinciale: 8ste plaats
2011-2012: 4e provinciale: 6de plaats
2012-2013: 4e provinciale: 3de plaats (promotie)
2013-2014: 3e provinciale: 1ste plaats (promotie)
2014-2015: 2e provinciale: 10de plaats
2015-2016: 2e provinciale: 11ste plaats
2016-2017: 2e provinciale: 12de plaats
2017-2018: 2e provinciale: 12de plaats
2018-2019: 2e provinciale: 11de plaats

 

Palmares beker van Brabant:

2010-2011: geen deelname
2011-2012: 1/32e finale
2012-2013: 1/32e finale
2013-2014: 1/32e finale
2014-2015: 1/8ste finale
2015-2016: 1/16e finale
2016-2017: 1/16e finale
2017-2018: 1/8ste finale
2018-2019: Voorronde

 

Adres sporthal: Sportoase De Lijster, Lijsterstraat 1, 1840 Londerzeel